ICA bilförsäkring är en favorit bland landets ICA-kunder

ICA bilförsäkring är ett populärt val av fordonsförsäkring bland svenska bilägare. Det finns goda skäl till att så är fallet – detta är faktiskt en försäkring som hamnar på delad förstaplats av alla försäkringar inom denna kategori vad gäller det grundskydd som erbjuds. Detta i såväl trafikförsäkringen som i deras helförsäkring respektive halvförsäkring. Åtminstone om man ska tro den analys som Konsumenternas Försäkringsbyrå har gjort.

Fördelaktigt för ICA-kunder att välja ICA bilförsäkring

Sannolikheten är stor att du som är intresserad av ica bilförsäkring också väljer att handla dina matvaror i någon av deras livsmedelsbutiker. Om så är fallet känner du troligtvis en stor lojalitet mot detta stabila svenska varumärke. Faktum är att denna lojalitet kan löna sig – i skrivande stund kan du till exempel få en bonus att använda i företagets livsmedelsbutiker om du väljer att teckna en fordonsförsäkring hos dem.

Värt att notera är att det erbjudande som vi beskriver ovan är tidsbegränsat. Men detta försäkringsbolag har liknande kampanjerbjudanden lite då och då. Därför kan det löna sig att hålla utkik på deras kampanjsida löpande för att se vilka kampanjer som är aktiva vid ett visst tillfälle. Genom att tajma tecknandet av din försäkring väl kan du nämligen belönas rikligt med en bonus eller genom något annat slags erbjudande!

Jämför försäkringar och byt sedan enkelt försäkringsbolag

ICA:s bilförsäkring är naturligtvis inte bara till för ICA-kunder – alla svenska bilägare är välkomna att försäkra sin bil hos detta försäkringsbolag. Det betyder att du kan byta från något annat försäkringsbolag till detta oavsett om du i dagsläget är ICA-kund eller ej.

Det är dessutom enkelt att ta reda på huruvida du i dagsläget betalat alltför mycket för din fordonsförsäkring eller ej. Det hela tar faktiskt inte mer än några minuter att göra, och du går tillväga på följande sätt:

  • Gå till ICA Försäkrings landningssida för att jämföra bilförsäkringar.
  • Logga in med ditt BankID för att hämta in uppgifter.
  • Jämför de olika försäkringar som presenteras för att se vilka som är billigast och bäst.
  • Om du vill byta till ICA Försäkring gör du enkelt detta och du får dessutom hjälp av dem med att genomföra bytet!